Kappen & Rooien

Soms is het rooien van bomen noodzakelijk, bijvoorbeeld als deze ziek is en er gevaar dreigt te ontstaan. Het rooien van bomen kan op verschillende manieren worden gedaan. Bij Ter Veld Boomverzorging bekijken we per situatie wat de juiste aanpak is. Er wordt natuurlijk voor gezorgd dat de bomen op een veilige manier geveld of afgebroken worden zonder schade of gevaar voor de omgeving.


Rooien van een Beuk

Na fikse stormschade deze boom gekapt met behulp van een hoogwerker en een autolaadkraan.

Weer bijna beneden

Kap- en omgevingsvergunningen

Voor het kappen of flink snoeien van bomen is er een grote kans dat er een omgeving/kapvergunning aanwezig dient te zijn. Iedere gemeente hanteert een eigen beleid rondom bomen. Vaak is dit te vinden op de site van de gemeente. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met mij op.

Middels klimtechnieken deze bomen gerooid

Jarno ter Veld

Als zelfstandig boomverzorger ben ik werkzaam in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Mijn werk bestaat uit het snoeien en rooien van bomen. Dit doe ik middels het gebruik van de juiste (klim)technieken, materialen en gereedschappen. Als de situatie het toelaat maak ik gebruik van een hoogwerker.

Naast mijn jarenlange ervaring, heb ik in de zomer van 2019 mijn MBO diploma gehaald als vakbekwaam boomverzorger bij het Helicon in Velp.

Sinds 2020 ben ik in het bezit van mijn ETW – European Tree Worker, behaald bij IPC in Arnhem. 

 

Stobben frezen

Ook voor het Stobben frezen bent u bij ter Veld Boomverzorging aan het juiste adres.

Snoeien

Bomen worden vaak gesnoeid i.v.m. de veiligheid. Als boomeigenaar heeft u een zorgplicht.

Kappen & Rooien

Soms is het rooien van bomen noodzakelijk, bijvoorbeeld als deze ziek is en er gevaar dreigt te ontstaan.