Boomverzorging

Misschien heeft u ze staan. Fraai gevormde parkbomen, eeuwenoude mooie monumentale bomen of schaduwrijke laanbomen. Ze geven sfeer en karakter aan de omgeving. Reden genoeg om aandacht te besteden aan de verzorging van uw boom. Daarnaast bent u als eigenaar van de bomen verantwoordelijk voor de veiligheid van o.a. passanten.

Ter Veld Boomverzorging kan uw bomen snoeien en indien nodig rooien. Ook de stobbe wegfrezen en het afvoeren van takken en stamhout behoort tot de mogelijkheden. Indien u meer informatie wilt of graag van mijn diensten gebruik wilt maken, neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Samen kunnen we dan de mogelijkheden bespreken.

Jarno ter Veld

Als zelfstandig boomverzorger ben ik werkzaam in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Mijn werk bestaat uit het snoeien en rooien van bomen. Dit doe ik middels het gebruik van de juiste (klim)technieken, materialen en gereedschappen. Als de situatie het toelaat maak ik gebruik van een hoogwerker.

Naast mijn jarenlange ervaring, heb ik in de zomer van 2019 mijn MBO diploma gehaald als vakbekwaam boomverzorger bij het Helicon in Velp.

Sinds 2020 ben ik in het bezit van mijn ETW – European Tree Worker, behaald bij IPC in Arnhem.

Stobben frezen

Ook voor het Stobben frezen bent u bij ter Veld Boomverzorging aan het juiste adres.

Snoeien

Bomen worden vaak gesnoeid i.v.m. de veiligheid. Als boomeigenaar heeft u een zorgplicht.

Kappen & Rooien

Soms is het rooien van bomen noodzakelijk, bijvoorbeeld als deze ziek is en er gevaar dreigt te ontstaan.